Sandwichpanelen wand | De beste materialen voor uw verbouwing

Bent u op zoek naar een duurzame en tevens prijstechnisch aantrekkelijke vorm van wandbekleding? Dan kunnen sandwichpanelen wand uitkomst bieden. Bij Pro-Finish hebben we een ruim assortiment aan sandwichpanelen voor aan de wand. En deze zijn tevens ontzettend scherp geprijsd. Dit komt doordat wij B keus materialen verkopen. De sandwichpanelen voor uw wand kunnen op iedere gewenste lengte op korte termijn aan u worden geleverd.

Bekijk hier onze producten en bestel vandaag nog!

Snel geleverd! Ook mogelijk met transport.

sandwichpanelen wand

Wat zijn sandwichpanelen wand?

Sandwichpanelen zijn enorm in trek voor bouw en renovatie van wanden. Dit komt doordat sandwichpanelen een uitstekende isolerende werking hebben. Dit komt doordat de panelen bestaan uit twee lagen waartussen een laag isolerend materiaal geperst zit. Voorheen werden deze panelen voornamelijk gebruikt binnen de agrarische sector, maar tegenwoordig ook steeds meer binnen de woningmarkt. De sandwichpanelen kunnen dienen als gevelbekleding, voor het zetten van tussenwanden, maar ook als dakbedekking. Sandwichpanelen zijn zeer snel en eenvoudig te plaatsen.

Heeft u een vraag over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op.

U kunt ons bellen maar ook een contactaanvraag via onze website doen.

sandwichpanelen wand

Waarom zou u kiezen voor B keus materialen?

Bij Pro-Finish onderscheiden wij ons van concurrenten door onze jarenlange ervaring, in combinatie met zeer scherpe prijzen. Deze prijzen kunnen wij bieden, doordat wij werken met b keus materialen. Zo ook sandwichpanelen wand b keus. Bij Pro-Finish vindt u een grote voorraad aan dak- en gevelmaterialen. Het verschil tussen A keus en B keus materialen is dat A keus materialen als nieuw zijn en voldoen aan alle eisen die de fabrikant stelt. Bij B keus materialen zult u kleine foutjes vinden welke ontstaan tijdens de productie. Hierbij kunt u denken aan krasjes, deukjes of andere productiefoutjes. De producten zijn van goede kwaliteit, maar kunnen door hun afwijking niet als nieuw verkocht worden. Kiest u voor B keus, dan kiest u dus voor dezelfde kwaliteit als bij A keus, maar dan een stuk goedkoper dan wanneer u A keus aan zou schaffen. Het is daarom erg aantrekkelijk om voor dit soort producten te kiezen.

Levering van uw sandwichpanelen wand

Beschikt u niet over de benodigde transportmogelijkheden, dan kunnen wij het transport voor u verzorgen. Wij werken nauw samen met een aantal transportbedrijven welke bij u op locatie de bestelde materialen kunnen afleveren. Dit gebeurd met vrachtauto's en zelflossers.

Heeft u vragen over hoe het bestellen in zijn werk gaat? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.