Sandwichpanelen Antraciet | De beste materialen voor uw verbouwing

Bent u een huis aan het verbouwen? Of bent u wellicht uw dak aan het renoveren? Of bent u nieuw aan het bouwen? Wat uw situatie ook is, materiaal hiervoor bestelt u eenvoudig bij Pro-Finish. Bij Pro-Finish vindt u sandwichpanelen antraciet, maar dan voor een zeer scherpe prijs. Dit komt doordat wij zogenaamde B-keus materialen verkopen. De sandwichpanelen antraciet kunnen in iedere gewenste lengte worden geleverd met korte levertijden.

Bekijk hier onze producten en bestel vandaag nog!

Snel geleverd! Ook mogelijk met transport.

sandwichpanelen antraciet

Wat zijn sandwichpanelen?

Sandwichpanelen zijn, doordat zij makkelijk te verwerken zijn en een sterk isolerende werking hebben, tegenwoordig erg in trek bij verbouwingen of renovaties. Ze zijn multifunctioneel inzetbaar, zowel voor dakbekleding als voor gevelbekleding. Ook als tussenwanden zijn de sanwichpanelen inzetbaar.

De platen bestaan uit twee lagen waar tussenin een laag isolerend materiaal zit. Sandwichpanelen danken hun naam aan het feit dat de twee buitenste lagen als het ware de isolerende middenlaag sandwichen. Waar deze panelen voorheen voornamelijk gebruikt werden in de agrarische sector, worden ze tegenwoordig steeds vaker gebruikt in de woningmarkt.

Heeft u een vraag over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op.

U kunt ons bellen maar ook een contactaanvraag via onze website doen.

sandwichpanelen antraciet

Wat is het verschil tussen A en B keus materialen?

Bij Pro-Finish onderscheiden wij ons doordat wij jarenlange ervaring combineren met zeer scherpe prijzen. En deze scherpe prijzen kunnen wij u bieden, doordat wij B-keus materialen verkopen. Bij Pro-Finish hebben wij een grote voorraad aan dak- en gevelmaterialen. Het verschil met A-keus materialen is dat onze B-keus materialen tijdens de productie of het transport krassen, deuken of andere kleine productiefoutjes hebben opgelopen waardoor deze niet als nieuw verkocht kunnen worden. Wel is de kwaliteit onveranderd gebleven. Kiest u voor B-keus? Dan kiest u voor producten van hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Daarom is het erg aantrekkelijk om voor dit soort producten te kiezen.

Hoe krijg ik mijn sandwichpanelen antraciet op mijn gewenste locatie?

Wanneer u niet beschikt over transport, dan kunnen wij dit voor u regelen. Wij werken nauw samen met diverse transportbedrijven, welke met vrachtauto’s en zelflossers de bestelde materialen kunnen lossen waar u wenst.

Heeft u een vraag over het bestellen van sandwichpanelen? Dan kunt u deze via onderstaande contactformulier aan ons doorgeven. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.