Pro Finish team

TEAM. Gedreven door passie

Een diverse groep mensen met verschillende achtergronden en vaardigheden, maar één ding hebben we gemeen: onze passie voor het leveren van kwaliteit profielplaten en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. Wij zijn een hechte groep die samenwerkt en elkaar ondersteunt om de best mogelijke resultaten te behalen. 

Kortom, het team Pro Finish is niet alleen een groep collega’s, maar ook een familie. We werken hard, hebben plezier en streven naar succes, zowel voor onszelf als voor onze gewaardeerde klanten.

LOCATIE. In een nieuw jasje

Bij Pro Finish zijn we de afgelopen jaren flink gegroeid. We zijn als het ware uit ons jasje gegroeid! Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid heeft ervoor gezorgd dat de vraagt naar onze producten en diensten blijft groeien. Maar met groei komt ook de behoefte aan meer ruimte en mogelijkheden. 

Dat is waarom we in december 2023 ons gloednieuwe pand hebben betrokken in Meppel. Een mooie stap voor ons als team! Het nieuwe pand biedt ons niet alleen meer ruimte, maar ook de mogelijkheid om ons assortiment uit te breiden en nieuwe productielijnen te realiseren.

We zijn trots op deze nieuwe mijlpaal en kijken ernaar uit om onze klanten te blijven verassen met hoogwaardige producten en service, vanuit ons nieuwe thuis in Meppel.

Pro Finish locatie Meppel

PRODUCTIE. Precisie op maat

Bij Pro-Finish hebben we onze productie tot in de puntjes geoptimaliseerd. Onze productie begint met het zorgvuldig inkopen van staalrollen, die vaak tot wel 6 ton wegen. Deze rollen vormen de basis van ons productieproces.

We beschikken over verschillende geavanceerde productielijnen met koudwalsen om onze profielplaten te vervaardigen. Het is een precies proces waarbij de juiste kleur staalrol wordt geselecteerd en in de productielijn wordt geplaatst. Vervolgens worden de profielplaten gevormd en op de gewenste maat geknipt.

Als extra service bieden we ook de mogelijkheid om een viltlaag aan de onderzijde van de profielplaten te plaatsen. Dit zorgt voor extra bescherming tegen condensering.

Naast profielplaten produceren we ook dakgoten op maat en ronde nokken. Deze worden met dezelfde precisie en zorgvuldigheid vervaardigd als onze profielplaten, zodat ze perfect passen bij de behoeften van elk project.

Kortom, ons productieproces is een combinatie van vakmanschap, geavanceerde technologie en aandacht voor detail, waardoor we keer op keer hoogwaardige producten kunnen leveren die aan de hoogste standaarden voldoen.

staalrol transport

ASSORTIMENT. Alles in huis

Ooit gestart met de levering van op maat geproduceerde profielplaten. Inmiddels hebben  we een ruim assortiment met nevenproducten. Zo produceren wij ook dakgoten op maat, uit één deel geleverd wat zorgt voor een duurzame en lekvrije oplossing.

Om ervoor te zorgen dat uw constructie stevig en duurzaam is, leveren we hoogwaardige bevestigingsmaterialen, waaronder schroeven en afdichtingsmiddelen van topkwaliteit. Met deze essentiële accessoires kunt u met vertrouwen aan uw projecten beginnen.

Maar ons assortiment omvat nog veel meer. Van isolatiematerialen tot dakrandbescherming en andere bouwbenodigdheden, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw project tot een succes te maken, ongeacht de omvang of complexiteit.

Neem de tijd om ons assortiment te verkennen en laat u inspireren door de mogelijkheden die wij bieden. Bij Pro Finish streven we ernaar om uw bouwervaring te verbeteren door hoogwaardige producten en deskundig advies te leveren. Welkom in onze wereld van bouwoplossingen!

staalrol transport
Pro Finish klantenservice

+12+

jaar ervaring

+1200900

M2 geproduceerd

+10670

Tevreden klanten