Levering bij u op locatie

Ontdek onze flexibele leveringsopties voor onze A-keus materialen. Let op, dit geldt alleen voor de producten in de webshop, outlet producten uitgezonderd.

  • Als je het geduld hebt om drie weken te wachten, bieden we de service GRATIS aan!

  • Heb je iets meer tijd? Ga dan voor levering binnen twee weken voor slechts €70,- inclusief BTW.

  • Kies voor snelle verzending binnen één week voor slechts €120,- inclusief BTW.

Bij drie weken levertijd kunnen wij ons transport efficiënter plannen, wat ons in staat stelt jou een extra voordeel te bieden. Na het plaatsen van je bestelling nemen we contact met je op om de leverdatum af te stemmen. Welke optie je ook kiest, wij zorgen ervoor dat jouw bestelling op tijd en in perfecte staat bij jou aankomt.

Afhalen

Bij het afhalen van uw bestelling wordt u verwelkomd met een warme kop koffie, terwijl onze professionals u graag van advies voorzien. En vergeet niet om nog even rond te kijken, want u kunt ook nog accessoires meenemen om uw project compleet te maken. Om ervoor te zorgen dat alles gereed is wanneer u langskomt, raden we aan om van tevoren even te bellen.

Pro Finish heftruck laden en lossen

BETALING

Betaal gemakkelijk en veilig! Bij ons heb je de keuze uit verschillende betaalmogelijkheden, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past. Of je nu betaalt met bankoverschrijving of middels achteraf betalen, wij zorgen ervoor dat het betalingsproces soepel verloopt.

VEELGESTELDE VRAGEN

Vraag en Antwoord over Logistiek

Wij bieden internationale verzending aan. Mail, app of bel ons om de verzendkosten af te stemmen.

Vul ons contactformulier in om een zending te retourneren. De termijn van retourneren bedraagt 14 dagen.

Nadat uw bestelling is geplaatst nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op om een levermoment af te stemmen. Afhankelijk van uw wens bedraagt de levertijd 1-15 werkdagen.

Bij het afrekenen heeft u de keuze voor gratis verzending bij levertijden tot 15 werkdagen. Wanneer u de producten graag binnen 10 werkdagen ontvangt betaald u 70 euro incl BTW. Heeft u minder dat tijd, dan kunnen de producten binnen 5 werkdagen geleverd worden met een verzendtarief van 120 euro incl. BTW.

Vraag en Antwoord over Betaling

Nadat uw bestelling is geplaatst heeft u 30 dagen om uw betaling te voldoen. Ook heeft u de optie om in termijnen te betalen, het voorstel wordt bij het afrekenen zichtbaar.

U kunt kiezen voor betaling in 3 termijnen. Het voordeel hiervan is dat u geen BKR registrering krijgt. Daarnaast is er de optie om gespreid te betalen. U heeft hier de keuze in verschillende looptijden.

Achteraf betalen is enkel mogelijk bij bestellingen via de webshop.

In onze fysieke winkel kunt u zowel contant als met pin betalen. Voor uw gemak bieden wij in onze webshop twee verschillende betaalopties aan. U kunt ervoor kiezen om achteraf te betalen en in termijnen nadat u uw bestelling heeft ontvangen. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om direct online te betalen via iDEAL.