Damwandplaten gebruikt | Je koopt ze bij Pro-Finish

Damwandplaten gebruikt | Je koopt ze bij Pro-Finish

B-keus damwandplaten

Damwandplaten gebruikt | Bij Pro-Finish verkopen wij B-keus damwandplaten. Wat dit precies betekent? B-keus damwandplaten zijn platen die niet meer kunnen verkocht worden via de reguliere verkoop. Dit komt doordat deze damwandplaten kleine beschadigingen hebben opgelopen tijdens het productieproces of tijdens het transport. Wij hebben altijd veel platen op voorraad, omdat wij grote partijen inkopen. We kunnen doorgaans dan ook snel leveren. Bent u op zoek naar een bepaald type damwand en ziet u dit niet terug op onze website? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij kunnen veel mogelijk maken.

Openingstijden

Wij zijn gevestigd in Rogat en zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 08.00 tot 12.00 uur. Wilt u langs komen? Dat kan natuurlijk altijd. Wilt u dat we even de tijd nemen om u te voorzien van advies? In dat geval kunt u het beste van tevoren even contact met ons opnemen zodat we hier rekening mee kunnen houden.

damwandplaten gebruikt

Diverse kleuren

Wij leveren damwandplaten in verschillende kleuren. U kunt kiezen uit zwart, antraciet, maar het is ook mogelijk om andere kleuren te kopen zoals rood, blauw of wit. Wanneer u damwandplaten koopt maar geen voorkeur heeft voor een kleur, dan kunnen we u hiervoor een korting geven. U kunt bij ons de damwandplaten direct op maat bestellen, zodat deze eenvoudig en snel te monteren zijn.

Naast damwandplaten verkopen wij ook sandwichpanelen, dakpanplaten, hulpstukken en toebehoren en schroeven. Kunt u niet vinden waar u naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op. Wij hebben al jarenlange ervaring en kunnen dus ook goed met u meedenken.

Lees verder

Bevestigingsmaterialen

Onze damwandplaten zijn eenvoudig en snel te monteren. U kunt bij ons direct de juiste bevestigingsmaterialen kopen. Weet u niet hoeveel u nodig heeft? Gebruik dan onze 'Zelf berekenen tool'.

Zelf berekenen

Advies

Heeft u vragen over onze damwandplaten, het transport of wellicht de montage? U kunt altijd contact met ons opnemen. Dat mag natuurlijk geheel vrijblijvend. U kunt ons online contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen.

Contact