Damwandplaten antraciet | Groot aanbod damwand

Damwandplaten antraciet | Groot aanbod damwand

damwand

Damwandplaten antraciet

Pro-Finish is dé partij op het gebied van dak- en gevelbeplating. Wij hebben altijd een ruime voorraad aan platen. Als iets niet op voorraad is, dan is dit vaak alsnog snel geleverd. Al jarenlang hebben wij een vestiging in Rogat, Drenthe. We hebben dan ook al vele tevreden klanten damwandplaten antraciet mogen leveren.

Bij Pro-Finish leveren we B-keus damwand dakplaten. Dat betekent dat u al voor een voordelig prijsje uw beplating kunt bestellen.

De damwandplaten kunt u op maat laten maken. Weet u niet precies hoeveel u nodig heeft? Dat is geen probleem. Op onze website kunt u eenvoudig uitrekenen hoeveel materiaal u nodig heeft. U kunt direct zien hoeveel platen u nodig heeft voor een bepaald oppervlak. Ook kunt u aangeven dat u graag bevestigingsmaterialen wilt bijbestellen. Deze worden dan persoonlijk door ons berekend bij het calculeren van uw offerte.

zelf berekenen

Andere kleuren?

Wij beschikken niet alleen over damwand in deze kleur. Wij leveren damwand juist ook in meerdere kleuren. Rood, grijs, wit, blauw, noem maar op. Zit uw kleur er niet bij? Geen probleem, we kunnen altijd kijken of we dit voor u kunnen regelen. U kunt dan ook altijd een vrijblijvende offerte bij ons opvragen. Liever eerst even informatie aanvragen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op of kom eens langs bij onze vestiging in Rogat.

Wat is het verschil tussen A en B keus?

Een vraag die we vaak gesteld krijgen. A-keus materiaal wordt altijd rechtstreeks vanuit de fabriek aan huis geleverd. Dit is dan ook een nieuw product. Bij B-keus materialen is er sprake van kleine productiefouten bijvoorbeeld. Ook kan er tijdens transport een beschadiging opgelopen worden. In deze gevallen kan het product niet meer als nieuw verkocht worden. Deze partijen kopen wij op en verkopen deze voor een voordelige en eerlijke prijs. Zo heeft u wel de kwaliteit van het product, maar tegen lagere kosten.