Dakplaten berekenen

Wanneer je dakplaten wilt gaan monteren, is het goed om voorbereid aan de slag te gaan. En dat begint natuurlijk met het berekenen van de hoeveelheid dakplaten die je nodig hebt om jouw dak te voorzien van dakplaten. Dakplaten berekenen? Daarvoor hebben wij een eenvoudige rekentool ontwikkeld die je hieronder vindt. Zo bereken je eenvoudig zelf hoeveel dakplaten je nodig hebt. En nadat je de berekening voltooid hebt, vraag je eenvoudig meer informatie aan over de kosten voor de door jou benodigde materialen. Meer weten? Bereken hoeveel materiaal u nodig heeft, of neem contact op.

Dakplaten berekenen? Doe het eenvoudig via onze rekentool

Bereken via onze berekentool hoeveel materiaal je nodig hebt voor jouw situatie en vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

dakplaten berekenen

Wat voor dakplaten koopt u bij Pro-Finish?

Bij Pro-Finish vindt u een groot assortiment aan dakplaten. Deze zijn beschikbaar in diverse kleuren en lengtes, waardoor wij voor iedere situatie de geschikte dakplaten kunnen leveren. Naast de normale dakplaten, leveren wij ook dakplaten met anticondens vilt. De meeste dakplaten hebben wij op voorraad en kunnen per stuk worden besteld, maar hebben we niet voldoende voorraad dan kunnen wij de platen binnen 3 werkdagen aan u uitleveren. Ook voor de hulpstukken en toebehoren zoals nokvorsten en lekdorpels in verschillende kleuren bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u graag wat advies over wat in uw situatie het beste is? Neem gerust even contact met ons op.

Waarom zijn onze dakplaten zo scherp geprijsd?

De dakplaten die u bij ons kunt kopen, zijn B-keus dakplaten. Dit betekent dat de platen die u bij ons koopt zeer scherp geprijsd zijn doordat deze een kleine productiefout of beschadiging bevatten waardoor ze niet als nieuw verkocht kunnen worden. Maar dit betekent niet dat u inlevert op de kwaliteit, want deze is hetzelfde als bij A-keus dakplaten. Dat maakt Pro-Finish hét adres voor hoogwaardige dakplaten voor een scherpe prijs.

Bereken nu

dakplaten berekenen

Dakplaten bestellen, maar geen transport?

Wanneer u de dakplaten die u wilt bestellen wilt laten afleveren, is dat natuurlijk ook geen probleem. Wij hebben connecties met meerdere transportbedrijven die de levering voor u kunnen verzorgen. Zo hoeft u zelf niet te tillen, wel zo prettig toch?

Wilt u gebruik maken van onze bezorgdienst? Neem dan even contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u door om een passende offerte te doen voor de bezorging van uw dakplaten op de gewenste locatie.

Contactformulier

Wilt u meer weten over de producten die wij verkopen? Of heeft u vragen over onze voorraad of de mogelijkheden voor bezorging? Wat uw vraag ook is, neem gerust even contact met ons op. Dit kan door het onderstaande formulier in te vullen, of via de andere contactmogelijkheden op onze contact pagina.