Dakpanplaten

Opzoek naar een adres voor het kopen van jouw dakpanplaten? Dan ben je bij Pro-Finish aan het juiste adres. Bij ons vindt je dakpanplaten voor een zeer scherpe prijs. De platen die wij leveren, zijn namelijk b-keus platen. Dit zijn platen welke kleine productiefouten bevatten waardoor deze niet als nieuw verkocht kunnen worden. Doordat het b-keus platen betreft, koopt u dus zeer goede kwaliteit platen voor een zacht prijsje. Meer weten? Bereken hoeveel materiaal u nodig heeft, of neem contact op.

dakpanplaten

Wat voor dakpanplaten koopt u bij Pro-Finish?

Bij Pro-Finish kunt u recht voor diverse kleuren en lengtes dakpanplaten. De platen zijn daarnaast ook leverbaar met een anticondens vilt. Hiervoor wordt wel een meerprijs gerekend per vierkante meter. De platen kunt u bij ons per stuk bestellen. Mochten wij van de door u gewenste dakpanplaten niet voldoende op voorraad hebben, dan kunnen wij deze binnen 3 werkdagen leveren. Daarnaast leveren wij ook diverse hulpstukken en toebehoren, zoals nokvorsten en lekdorpels in verschillende kleuren.

Wilt u graag wat advies over wat in uw situatie het beste is? Neem gerust even contact met ons op.

Dakpanplaten

Geen transport? Ook dat regelen we voor u!

Wanneer u graag de dakpanplaten bij u wilt laten afleveren, is dit natuurlijk ook mogelijk. Wij werken nauw samen met transportbedrijven die de levering voor u kunnen verzorgen. Zo hoeft u ze zelf niet te tillen, wel zo makkelijk toch?

Wilt u de platen laten bezorgen? Neem dan even contact met ons op. Wij spreken de mogelijkheden graag met u door en doen u een passende offerte voor de bezorging van uw producten op locatie.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de producten die wij verkopen? Of heeft u vragen over onze voorraad of de mogelijkheden voor bezorging? Wat uw vraag ook is, neem gerust even contact met ons op. Dit kan door het onderstaande formulier in te vullen, of via de andere contactmogelijkheden op onze contact pagina.