Dakplaten Outlet: B-keus en restpartijen sandwichpanelen en damwand

Neem contact op Offerte aanvragen Ga naar Outlet

Bent u op zoek naar B keus en restpartijen? Via de website van Pro-Finish kunt u materialen bestellen die voor u op de juiste maat worden gemaakt. Deze materialen verkopen wij voor een mooi prijsje, dat komt omdat dit B-keus materialen zijn. Deze bevatten vaak kleine productiefouten, zoals een kras, deuk of andere fouten die voor kunnen komen bij de productie. Wij hebben al ruim 12 jaar ervaring en kunnen u dan ook altijd van de beste oplossing voorzien. Bent u nieuwsgierig naar wat we u kunnen bieden? Leest u dan verder.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN A EN B KEUS MATERIALEN?

Bij Pro-Finish kunnen we ons onderscheiden door onze uitgebreide ervaring en ons vermogen om kwaliteit te leveren tegen betaalbare prijzen. Een van onze specialiteiten is het aanbieden van B-keus materialen, zoals sandwichpanelen van B-keus kwaliteit. Onze enorme voorraad dak- en gevelmaterialen stelt ons in staat om snel en efficiënt aan uw behoeften te voldoen.

Het belangrijkste verschil tussen A-keus en B-keus materialen is dat A-keus materialen gloednieuw zijn en rechtstreeks van de fabrikant naar u worden geleverd. Aan de andere kant kunnen B-keus materialen kleine onvolkomenheden vertonen die tijdens de productie zijn ontstaan, zoals krassen, deuken of andere kleine productiefoutjes. Het interessante hieraan is dat deze B-keus producten nog steeds van uitstekende kwaliteit zijn, maar aanzienlijk goedkoper zijn dan hun nieuwe tegenhangers. Dit maakt de keuze voor B-keus materialen zeer aantrekkelijk voor mensen die op zoek zijn naar hoogwaardige producten zonder de kosten van volledig nieuwe materialen. Bij Pro-Finish bieden we u dus niet alleen betaalbaarheid, maar ook kwaliteit en keuzevrijheid in materialen, zodat u het beste resultaat kunt bereiken voor uw project.

DAMWAND OF SANDWICHPANELEN B KEUS AANSCHAFFEN? WELK PRODUCT MOET IK BESTELLEN?

Pro-Finish levert materialen voor zowel dak- als gevelsystemen. Hierdoor kunnen wij u van dienst zijn om zo uw complete renovatie of bouwklus te realiseren. Naast damwand B keus bieden wij ook B-keus dakpanplaten aan in verschillende kleuren, maar ook sandwichpanelen, nokvorsten, lekdorpels en windveren. U kunt bij ons dus voor diverse platen en hulpstukken terecht. Het is ook mogelijk om ramen en deuren te laten leveren. Ook deze zijn in verschillende maten te verkrijgen. Zo kunt u er thuis direct mee aan de slag, wel zo makkelijk!

WAT IS DE LEVERTIJD?

Doordat wij beschikken over een ruime voorraad hoeven wij bijna geen nee te verkopen. De levertijd van onze B-keus materialen en restpartijen is dan ook vaak binnen vijf dagen al uit te voeren. Is uw gevraagde materiaal niet op voorraad? Wij hebben wekelijks weer nieuwe partijen in huis. Ook een nieuw product kunt u bij ons aanvragen. Wij kunnen met onze leveranciers overleggen om deze ook te leveren.

HOE REGEL IK HET TRANSPORT?

Wij gaan er natuurlijk niet van uit dat u uw damwand of sandwichpanelen komt ophalen met de fiets en ook niet iedereen beschikt over een meterslange bedrijfsauto. Daarom kunnen wij voor u zorgen dat uw bestelde materialen ook bij u geleverd worden. Dit kunnen wij faciliteren vanwege onze samenwerking met diverse transportbedrijven. Deze beschikken uiteraard over een vrachtwagen en zelflosser. Zo hoeft u alleen maar aan te geven waar wij de materialen voor u mogen lossen.

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactformulier.

    Contact Widget
    ×
    1
    Chat met ons
    WhatsApp